• -10%
ΛΙΟΥΙΣ Σ. Κ. LEWIS S.C.

Ο ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΘΡΟΝΟΣ - ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΝΑΡΝΙΑ 6

14,39 €
12,96 € Εξοικονομείτε 10%

με ΦΠΑ

Νάρνια… εκεί όπου οι Γίγαντες σπέρνουν μεγάλες καταστροφές… όπου το κακό μηχανεύεται καταραμένα ξόρκια… όπου κυριαρχεί η μαγεία. Μέσα από ανείπωτους κινδύνους και βαθιές, σκοτεινές σπηλιές, μια γενναία παρέα φίλων προσπαθεί να σώσει έναν φυλακισμένο πρίγκιπα. Όμως η αποστολή τους στην Κάτω Γη τούς φέρνει αντιμέτωπους με το κακό, που είναι πιο όμορφο και πιο θανατηφόρο απ’ όσο μπορούσαν ποτέ να φανταστούν.

Ο ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΘΡΟΝΟΣ είναι το έκτο βιβλίο από την κλασική σειρά λογοτεχνίας του φανταστικού του Κ. Σ. Λιούις, ο οποίος, εδώ και πάνω από εξήντα χρόνια, μεταφέρει τους αναγνώστες όλων των ηλικιών στη μαγική χώρα Νάρνια, εκεί όπου τα ζώα μιλούν και το πεπρωμένο μπορεί να οριστεί απ' την αρχή. Το βιβλίο περιλαμβάνει τις πρωτότυπες ασπρόμαυρες εικόνες που είχε δημιουργήσει για τη Νάρνια η βραβευμένη Πολίν Μπέινς.

 

Οι εκπτώσεις ισχύουν μόνο στις αγορές μέσω eshop

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

O ΚΛΑΪΒ ΣΤΕΪΠΛΣ ΛΙΟΥΙΣ (1898-1963) ήταν ένας από τους γίγαντες της διανόησης του εικοστού αιώνα και αναμφισβήτητα από τους πιο σημαντικούς συγγραφείς της εποχής του. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και δίδαξε εκεί Αγγλική Λογοτεχνία μέχρι το 1954, οπότε και εξελέγη ομόφωνα καθηγητής Μεσαιωνικής και Αναγεννησιακής Λογοτεχνίας στο Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ, θέση που διατήρησε μέχρι τη συνταξιοδότησή του. Ο Λιούις και ο καλός του φίλος Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν, συγγραφέας της τριλογίας Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών, ήταν μέλη των Inklings, ενός ανεπίσημου κύκλου συγγραφέων που διοργάνωναν συναντήσεις σε μια τοπική παμπ για να συζητούν λογοτεχνικές ιδέες. Το έντονο ενδιαφέρον του Λιούις για τα παραμύθια, τους μύθους και τους αρχαίους θρύλους, σε συνδυασμό με την έμπνευση που του έδιναν τα δικά του παιδικά χρόνια, τον οδήγησε στη συγγραφή του βιβλίου ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ, Η ΜΑΓΙΣΣΑ ΚΑΙ Η ΝΤΟΥΛΑΠΑ, ένα από τα πιο αγαπητά έργα όλων των εποχών. Ακολούθησαν άλλα έξι βιβλία, που δημιούργησαν την ιδιαίτερα δημοφιλή σειρά Τα Χρονικά της Νάρνια. Το τελευταίο βιβλίο της σειράς με τίτλο Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΗ τιμήθηκε με το βραβείο Carnegie, μία από τις σημαντικότερες διακρίσεις στην παιδική λογοτεχνία. Μέχρι τώρα τα βιβλία της Νάρνια έχουν πουλήσει πάνω από 100 εκατομμύρια αντίτυπα και τρία από αυτά έχουν γίνει ταινίες.

Η πρωτότυπη εικονογράφηση της Πολίν Μπέινς στα Χρονικά της Νάρνια ακολουθεί με την αναλλοίωτη αξία της το έργο για πάνω από εξήντα χρόνια. Η Πολίν Μπέινς έχει τιμηθεί με το βραβείο Kate Greenaway, διάκριση που την τοποθετεί στην κορυφή της παιδικής εικονογράφησης.

ΨΥΧΟΓΙΟΣ
ΨΥΧ-26596

Data sheet

Ηλικία
12+
Διαστάσεις
14x21 εκ.
Σελίδες
248
Εξώφυλλο
Μαλακό εξώφυλλο
Σχετικά προϊόντα ( 16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία )

Εγγραφή

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Συνδεθείτε ή Επαναφορά κωδικού