ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ
με ΦΠΑ
Αρχαία Αθήνα, 421 π.Χ. Μόλις έχει υπογραφεί ειρήνη με τη Σπάρτη κι έχει κοπάσει ο Πελοποννησιακός πόλεμος. Ο δωδεκάχρονος αριστοκράτης Διογένης, που εργάζεται ως βοηθός στη βιβλιοθήκη της πόλης, ακούει θόρυβο στον χώρο όπου φυλάσσονται τα πολύτιμα βιβλία. Τρέχει να δει τι συμβαίνει και βλέπει μια σκιά να φεύγει τρέχοντας κρατώντας τα ομηρικά έπη… Όταν αφηγείται στους φίλους του, Λαέρτη και Λυσίμαχο, τα γεγονότα, αποφασίζουν να αναλάβουν δράση και να λύσουν το μυστήριο, υπερασπιζόμενοι την πατρίδα και τη δημοκρατία!

Οι εκπτώσεις ισχύουν μόνο στις αγορές μέσω eshop
Ο Θάνος Κονδύλης γεννήθηκε στην Αθήνα και το 2006, ύστερα από πολυετείς σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αναγορεύτηκε διδάκτωρ Ιστορίας στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Διακρίνεται για τη μεγάλη του αγάπη για την ελληνική οικογένεια, την ελληνορθόδοξη παιδεία και το βιβλίο. Το 1996 και το 2002 τιμήθηκε από τη Βουλή των Ελλήνων για το συγγραφικό του έργο. Το 2015 βραβεύτηκε από το Πανεπιστήμιο Αθηνών η διατριβή του για το μεσαιωνικό Ναύπλιο.
Διετέλεσε επί σειρά ετών συνεργάτης του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και του Υπουργείου Πολιτισμού. Πλέον ασχολείται αποκλειστικά με τη δημιουργική γραφή. Έχει συγγράψει με επιτυχία περισσότερα από τριάντα βιβλία, μυθιστορήματα, διηγήματα, παιδικά βιβλία, ιστορικά έργα και δοκίμια, ορισμένα εκ των οποίων έχουν μεταφραστεί και στο εξωτερικό.