• -10%
NAYLOR-BALLESTEROS CHRIS ΝΕΙΛΟΡ-ΜΠΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΚΡΙΣ

ΙΣΙΑ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ

15,50 €
13,95 € Εξοικονομείτε 10%

με ΦΠΑ

Οι δύο φίλοι ξεκινούν για μια μεγάλη βόλτα με τα ποδήλατα. «Ίσια το τιμόνι», φωνάζει ο Φρανκ, αλλά ο Μπερτ οδηγεί συνεχώς ζιγκ ζαγκ, ώσπου…

ΟΥΠΣ! πέφτει κάτω.

Πώς θα καταφέρει ο Μπερτ να μάθει ποδήλατο; Ο Φρανκ έχει ένα έξυπνο σχέδιο και είναι σίγουρος… πολύ σίγουρος… ότι θα πετύχει!

 

Οι εκπτώσεις ισχύουν μόνο στις αγορές μέσω eshop

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

O Chris Naylor-Ballesteros κατάγεται από το Μπράντφορντ και σπούδασε γραφιστική και εικονογράφηση στο Bradford College of Art. Το 2000 μετακόμισε στη Γαλλία όπου, μεταξύ άλλων, ασχολήθηκε με τη διδασκαλία αγγλικών προτού αναλάβει τον σχεδιασμό εφημερίδων. Όταν τα παιδιά του ήταν μικρά, συνειδητοποίησε ότι αγαπούσε τα εικονογραφημένα βιβλία που τους διάβαζε· μερικές φορές περισσότερο από όσο τα παιδιά του… Έκτοτε έχει γράψει και εικονογραφήσει αρκετά βιβλία και αυτή τη στιγμή σκέφτεται το επόμενο, πιθανότατα κρατώντας ένα φλιτζάνι στο σπίτι του που βρίσκεται κοντά στη Λιμόζ. Του αρέσει η μουσική, και συχνά περιπλανιέται στην ύπαιθρο με το ποδήλατό του. Η αγαπημένη του εποχή είναι το φθινόπωρο και το αγαπημένο του χρώμα είναι το πράσινο.

ΔΙΟ-923-7

Data sheet

Ηλικία
4+
Διαστάσεις
26x28 εκ.
Σελίδες
40
Εξώφυλλο
Σκληρό εξώφυλλο
Σχετικά προϊόντα ( 16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία )

Εγγραφή

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Συνδεθείτε ή Επαναφορά κωδικού