• -10%
ΑΝΔΡΙΩΤΗ ΕΥΘΥΜΙΑ

ΑΧ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΕΣ

6,00 €
5,40 € Εξοικονομείτε 10%

με ΦΠΑ

«Ώρα για ύπνο, μικρό μου κουνελάκι» λέει με γλύκα και αγάπη η μαμά.

«Σε περιμένει το ζεστό σου κρεβατάκι και μια μεγάλη, μια τεράστια αγκαλιά».

Το μικρό κουνελάκι δε θέλει να κοιμηθεί και σκαρφίζεται ένα σωρό σκανταλιές και παιχνίδια για να μην πάει στο κρεβάτι του. Κάνει μουσική παρέλαση με τα παιχνίδια του, μεταμφιέζεται με σκουφιά και με καπέλα, ζωγραφίζει με τα πινέλα του. Μα η νύχτα φέρνει πάντα γαλήνη και ηρεμία…

Μια Μικρή Καληνύχτα για όλα τα παιδάκια που δε θέλουν να πάνε για ύπνο και για όλες τις μαμάδες που με τρυφερότητα και αγάπη τα βοηθούν να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν.

Περιλαμβάνει QR code με την αφήγηση της ιστορίας από τη συγγραφέα.

 

Οι εκπτώσεις ισχύουν μόνο στις αγορές μέσω eshop

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Η Ευθυμία Ανδριώτη γεννήθηκε στην Κέρκυρα. Σπούδασε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών) και στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο (Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα: Ιστορική Έρευνα, Διδακτική και Νέες Τεχνολογίες). Ζει μόνιμα στην Κέρκυρα και εργάζεται ως νηπιαγωγός στη δημόσια εκπαίδευση. Γράφει εκπαιδευτικά και λογοτεχνικά βιβλία για μικρά παιδιά και ταξιδεύει μαζί τους στον κόσμο της περιπέτειας και της φαντασίας.

Έχει γράψει σε συνεργασία με τις Κατερίνα Χριστόγερου και Κωνσταντίνα Αρμενιάκου εκπαιδευτικά βιβλία για το νηπιαγωγείο και τις πρώτες τάξεις του δημοτικού σχολείου.

ΜΕΤ-83214

Data sheet

Ηλικία
3+
Διαστάσεις
14x20,5 εκ.
Σελίδες
32
Εξώφυλλο
Μαλακό εξώφυλλο
Σχετικά προϊόντα ( 16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία )

Εγγραφή

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Συνδεθείτε ή Επαναφορά κωδικού