• -10%
WAEBURTON NIGEL ΓΟΥΟΡΜΠΕΡΤΟΝ ΝΑΙΤΖΕΛ

ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ

17,70 €
15,93 € Εξοικονομείτε 10%

με ΦΠΑ

Αυτή η συναρπαστική ιστορία παρουσιάζει τους μεγάλους στοχαστές της δυτικής φιλοσοφίας και διερευνά τις εκπληκτικότερες ιδέες τους για τον κόσμο, καθώς και τον καλύτερο τρόπο να ζούμε σε αυτόν. Σε σαράντα σύντομα κεφάλαια, ο Nigel Warburton μας ξεναγεί στις μείζονες ιδέες στην ιστορία της φιλοσοφίας. Αφηγείται ενδιαφέρουσες και συχνά ιδιόρρυθμες ιστορίες από τη ζωή και τον θάνατο των φιλοσόφων – από τους αρχαίους, που στοχάζονταν την ελευθερία και το πνεύμα, μέχρι τον Πίτερ Σίνγκερ, ο οποίος θέτει τα ανησυχητικά φιλοσοφικά και ηθικά ερωτήματα που στοιχειώνουν την εποχή μας.

Ο Warburton δεν καθιστά απλώς προσιτή τη φιλοσοφία, αλλά μας εμπνέει να σκεφτούμε, να διαφωνήσουμε, να θέσουμε ορθολογικά επιχειρήματα και ερωτήματα. Η «Μικρή ιστορία της φιλοσοφίας» παρουσιάζει τη σαρωτική κίνηση της ανθρώπινης έρευνας για φιλοσοφική κατανόηση και μας καλεί όλους να συμμετάσχουμε στη συζήτηση.

 

Οι εκπτώσεις ισχύουν μόνο στις αγορές μέσω eshop

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Ο Nigel Warburton γεννήθηκε το 1962. Είναι διδάκτορας φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου του Cambridge. Δίδαξε φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο του Nottingham και, μεταξύ 1994-2012, στο Open University στη Αγγλία. Επίσης, έχει παραδώσει εκλαϊκευμένα μαθήματα φιλοσοφίας και αισθητικής στην Tate Modern, στην Tate Britain, στο Victoria and Albert Museum, στην Barbican Art Gallery, στην Birmingham Library, κ.α. Είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων και άρθρων για τη φιλοσοφία και παρουσιάζει συχνά εκπομπές φιλοσοφικού περιεχομένου. Έχει γράψει μεταξύ άλλων τα: "Philosophy: The Basics" (1992), "Thinking from A to Z" (1996) και "Free Speech: A Very Short Introduction" (2009).

ΠΑΤ-8636

Data sheet

Διαστάσεις
14x19.5
Σελίδες
304
Εξώφυλλο
Μαλακό εξώφυλλο
Σχετικά προϊόντα ( 16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία )

Εγγραφή

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Συνδεθείτε ή Επαναφορά κωδικού