• -10%
ΦΑΛΚΟΝΕΣ ΙΛΔΕΦΟΝΣΟ

ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ

27,00 €
24,30 € Εξοικονομείτε 10%

με ΦΠΑ

Βαρκελώνη, 1387. Οι καμπάνες της εκκλησίας της Σάντα Μαρία δε λα Μαρ χτυπούν για όλους τους κατοίκους της συνοικίας Ριμπέρα, αλλά κάποιος τις ακούει με ιδιαίτερη προσοχή. Ο Ούγο Λιορ, γιος ναυτικού που έχει πεθάνει, στα δώδεκά του δουλεύει στα ναυπηγεία χάρη στη γενναιοδωρία ενός από τους πλέον σεβαστούς προκρίτους της πόλης, του Αρνάου Εστανιόλ. Ωστόσο το νεανικό του όνειρο να γίνει ναυπηγός ανατρέπεται από τη σκληρή κι ανελέητη πραγματικότητα, όταν η οικογένεια των Πουτζ, που μισούν τον Εστανιόλ, εκμεταλλεύονται την προνομιακή τους θέση κοντά στον νέο βασιλιά για να πάρουν την εκδίκηση που χρόνια επιζητούσαν.

Δέκα χρόνια μετά την Παναγιά της Θάλασσας, ο Ιλδεφόνσο Φαλκόνες επιστρέφει στον κόσμο που τόσο καλά γνωρίζει, τη μεσαιωνική Βαρκελώνη. Αναδημιουργεί με ακρίβεια τη φεουδαρχική κοινωνία μιας ταραχώδους εποχής, αιχμάλωτη της διεφθαρμένης τάξης των ευγενών, εξιστορώντας τον αγώνα ενός ανθρώπου να τα βγάλει πέρα χωρίς να θυσιάσει την αξιοπρέπειά του.

 

Οι εκπτώσεις ισχύουν μόνο στις αγορές μέσω eshop

Χωρίς απόθεμα

Ο Ιλδεφόνσο Φαλκόνες δε Σιέρρα γεννήθηκε το 1959 στη Βαρκελόνη, όπου και εργάζεται ως δικηγόρος. Η "Παναγιά της θάλασσας" είναι το πρώτο του βιβλίο, στο οποίο αφιέρωσε τέσσερα χρόνια έρευνας όπου κυκλοφόρησε το 2006 και μεταφράστηκε σε περισσότερες από 40 γλώσσες και απέσπασε σημαντικά βραβεία. Ακολούθησε το "Χέρι της Φάτιμα" το 2009, το οποίο επιβεβαίωσε τον Φαλκόνες ως τον πιο πολυδιαβασμένο Ισπανό συγγραφέα σήμερα.

Μεταφραστής: Δημητρούκα, Αγαθή

ΠΑΤ-12438

Data sheet

Διαστάσεις
16x23 εκ.
Σελίδες
888
Σχετικά προϊόντα ( 16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία )

Εγγραφή

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Συνδεθείτε ή Επαναφορά κωδικού