• -10%
ΜΑΚΡΗ ΧΡΥΣΑ

ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ

16,70 €
15,03 € Εξοικονομείτε 10%

με ΦΠΑ

Με ένα γράμμα του Στέφανου και με ένα εισιτήριο για το νησί που κάποτε την πλήγωσε, η Νεφέλη αποφασίζει να δεχτεί την πρόσκληση. Θα πάρει τη ζωή στα χέρια της. Με μια μικρή βαλίτσα στο χέρι και κείνον τον μοιραίο καθρέφτη αμπαλαρισμένο ακολουθεί τις οδηγίες του άντρα που αγάπησε και έχασε.

Τί θα γίνει όταν φτάσει στο νησί; Θα βρει τον Στέφανο; Θα βρει την πραγματική αγάπη; Ή θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια αλήθεια που δεν μπορεί καν να τη φανταστεί;

Ένα μυθιστόρημα για το μυστήριο του έρωτα και για την αναζήτηση του εαυτού.

 

Οι εκπτώσεις ισχύουν μόνο στις αγορές μέσω eshop

Χωρίς απόθεμα

Η Χρύσα Μακρή γεννήθηκε στο Κερατσίνι το 1978. Καλλιτεχνική φύση, ξεκίνησε από πολύ νωρίς να παίζει πιάνο όπου και τελείωσε τις σπουδές της. Το πρώτο της πτυχίο στο Τμήμα Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης αποτέλεσε το σκαλοπάτι για τις μετέπειτα σπουδές της. Το μεταπτυχιακό της στις Πολιτικές Επιστήμες, καθώς επίσης και το διδακτορικό της γύρω από θέματα έμφυλης ανισότητας, άνοιξε τους ορίζοντές της. Παράλληλα με το διδακτορικό της εργάστηκε ως επιστημονική ερευνήτρια στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Σε ένα από τα ταξίδια της και συγκεκριμένα στη διαδρομή Αθήνα-Φράιμπουργκ, έγραψε τους πρώτους της στίχους. Από τότε, μόνιμος σύντροφος σε όλα τα ταξίδια της ζωής της είναι οι σημειώσεις της. Διετέλεσε εκτελεστική διευθύντρια στο Σύνδεσμο Ιδρυτών Ελληνικών Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων, από όπου και παραιτήθηκε για να χαρεί τη μητρότητα, τον σπουδαιότερο ρόλο της ζωής της. Σήμερα έχει Κέντρο Μελέτης και Δημιουργικής Απασχόλησης. Το νησί των ψυχών είναι το δεύτερο μυθιστόρημά της.

ΩΚΕΑΝΟΣ
ΩΚΕ-087-9

Data sheet

Διαστάσεις
14x21 εκ.
Σελίδες
496
Εξώφυλλο
Μαλακό εξώφυλλο
Σχετικά προϊόντα ( 16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία )

Εγγραφή

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Συνδεθείτε ή Επαναφορά κωδικού