• -10%
ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΝΑΝΤΙΑ

ΚΑΤΑΚΤΩ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

14,70 €
13,23 € Εξοικονομείτε 10%

με ΦΠΑ

Το βιβλίο «Κατακτώ την κορυφή, Φυσικά Στ΄ Δημοτικού» απευθύνεται σε μαθητές με απαιτήσεις, κυρίως σε όσους θέλουν να εμβαθύνουν στα φυσικά φαινόμενα, να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς Φυσικής και να προετοιμαστούν μεθοδικά για το Γυμνάσιο. Επίσης, με το πρωτότυπο διδακτικό υλικό που περιέχει βοηθά τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, ώστε να ενισχύσουν αποτελεσματικά τους μαθητές.

Χαρακτηριστικά στοιχεία της γενικότερης φιλοσοφίας του βιβλίου είναι: δραστηριότητες από την καθημερινή ζωή των μαθητών, πειραματικές δραστηριότητες, καθώς και δραστηριότητες σύνθεσης και εφαρμογής της γνώσης στη διαδικασία ερμηνείας φυσικών φαινομένων. Επιπλέον περιλαμβάνει διαδικτυακούς συνδέσμους σε πραγματικά πειράματα (στο εκπαιδευτικό κανάλι Teacherland Education στο YouTube), τα οποία μπορείτε να επαναλάβετε στο σπίτι, χρησιμοποιώντας απλά υλικά .

Η δομή του βιβλίου ανά ενότητα

-«Ρίξε μια ματιά εδώ» : συνοπτικά και ομαδοποιημένα τα πιο σημαντικά σημεία της θεωρίας που πρέπει να γνωρίζει ο μαθητής

-«Πρόσεχε όμως» : επισημάνσεις των δυσκολιών και παρερμηνειών των μαθητών

-φύλλα εργασίας

-επαναληπτικά διαγωνίσματα διαβαθμισμένης δυσκολίας

-στο τέλος του βιβλίου παρατίθενται πολύ αναλυτικές απαντήσεις τόσο των φύλλων εργασίας όσο και των διαγωνισμάτων

-επίσης απαντήσεις σε όλες τις δραστηριότητες του σχολικού βιβλίου.

 

Οι εκπτώσεις ισχύουν μόνο στις αγορές μέσω eshop

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

Δρ. διδακτικής της Φυσικής, με μεταπτυχιακές σπουδές στη ρομποτική (ΕΜΠ) και τη διδακτική των Φ.Ε. (ΕΚΠΑ) με πλήθος εισηγήσεων σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια ο Βασίλης Γρηγορίου είναι ενεργός εκπαιδευτικός και απασχολείται σε ιδιωτικά σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ως υπεύθυνος σχεδιασμού και υλοποίησης καινοτόμων προγραμμάτων Φυσικών Επιστημών και επιμόρφωσης εκπαιδευτικών. Συγγραφέας στις εκδόσεις Πατάκη και συνιδρυτής της ψηφιακής εκπαιδευτικής κοινότητας teacherland.gr.

Φυσικός με μεταπτυχιακές σπουδές στη διδακτική των Φ.Ε. (ΕΚΠΑ) η Νάντια Παπαγεωργίου είναι ενεργή εκπαιδευτικός σε ιδιωτικό σχολείο, υπεύθυνη για την προετοιμασία των μαθητών/τριων για τους διαγωνισμούς Φυσικής, συγγραφέας στις εκδόσεις Πατάκη και συνιδρυτής της ψηφιακής εκπαιδευτικής κοινότητας teacherland.gr.

Εικονογράφος: Ξύγκας, Κώστας

ΠΑΤ-11140

Data sheet

Τάξη
ΣΤ' ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
Μάθημα
Φυσικά
Διαστάσεις
17x24 εκ.
Σελίδες
416
Σχετικά προϊόντα ( 16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία )

Εγγραφή

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Συνδεθείτε ή Επαναφορά κωδικού