Η ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ
με ΦΠΑ
Τι τρώμε του αγίου Ιωάννη και του αγίου Γεωργίου;
Με ποιο ψωμί γλυκαίνουμε την Παναγία στη γιορτή της;
Γιατί ο άγιος Ανδρέας θέλει τηγανητά; Ποιον άγιο λέμε και «Ντολμαδά», αλλά και «Σφουγγάτο»; Γιατί του Προφήτη Ηλία κάνουμε λαδομαγειρέματα; Ποια αγία λατρεύει τα ξεροτήγανα και τις μυζηθρόπιτες; Όλοι σχεδόν οι άγιοι του ορθόδοξου εορτολογίου έχουν τις σπεσιαλιτέ τους, γνωστές και άγνωστες, όπως οι μεγάλες μέρες της χριστιανοσύνης –Χριστούγεννα, Πάσχα, Δεκαπενταύγουστος– έχουν τις δικές τους.
Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε 150 συνταγές για να έχετε κάθε μέρα γιορτή, όλο τον χρόνο.

Οι εκπτώσεις ισχύουν μόνο στις αγορές μέσω eshop
Η Μαίρη Σπυριδογιαννάκη είναι δημοσιογράφος και ψυχολόγος. Διευθύνει τα περιοδικά "Αρμονία" και "Δίαιτα και Διατροφή". Απόφοιτος της Ραλλείου Παιδαγωγικής Ακαδημίας σπούδασε Κλινική και Συμβουλευτική Ψυχολογία στη Ζυρίχη και το Λονδίνο. Έχει παρακολουθήσει μετεκπαιδευτικά σεμινάρια Θεραπευτικής Διατροφής (Food Therapy), stress management και τεχνικών ευεξίας στις ΗΠΑ και την Ιταλία.